Mehmet Özdilek: Futbol Adına İyi Bir Gece Olmadı

MP Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Galatasaray karşısında futbolun beklentilerinin uzağında bir oyun ortaya koyduklarını söyledi.


Takımının deplasmanda Galatasaray'a 2-0 mağlup olduğu karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan genç hoca, "Bu akşam futbol adına iyi bir gece olmadı. Hem rakip hem biz beklentilerin uzağında bir oyun ortaya koyduk. Bizim bu maç öncesinde 6 tane as oyuncumuz yoktu. Bunları mazeret olarak söylemiyorum ama bu tür müsabakalarda oyuncular önemli hale geliyor. Bu akşam rakibe pozisyon vermedik iki tane kaptırdığımız toptan da gol yedik." diye konuştu.

Bir gazetecinin "MP Antalyaspor'un ligdeki hedefi nedir ?" sorusuna ise Özdilek, şu cevabı verdi:

"Biz ligde hedef olarak buralarda olurken de aşağılarda olurken aynı şeyi söylüyordum. Alt tarafta oynamayı çok iyi biliyoruz. Bu sene amacımız ilk 8 içinde olmaktı. Sezon başında önemli hedef buydu. Ancak gelecek her hedefe hazırlıyız. Kupada yolumuza devam ediyoruz. En azından final oynamak istiyoruz. Şu anda ligin üst sıralarındayız buralarda kalabilmek için var gücümüzle uğraşacağız."

Bir gazetecinin "Galatasaray Sneijder ve Drogba'yı getirdi. Bu oyuncular ligimizin kalitesini arttırır mı?" sorusuna ise Mehmet Özdilek, "Önemli oyuncuların lige gelmesi tabiki önemli. Bu ligde takımlar arasında farklılıkların olduğuna inanmıyorum. Galatasaray'ın kadrosu bu oyuncular gelmese de ligin üstündeydi. Her takımın kendisine göre hedefleri var. "