Levent Eriş: Önemli Bir Galibiyet Aldık Sonuç Bizi Yukarıya Taşıyacaktır

PTT 1.Lig'de 1461 Trabzonspor'u 3-2 yenen Adanaspor'un Teknik Direktörü Levent Eriş,"Bugün çok mutluyum çünkü gerçekten önemli bir galibiyet kazandık.

Bu önemli galibiyetin bizi yukarılara taşımak adına ciddi bir moral verdiğini düşünüyorum." dedi.

Eriş, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, 1461 Trabzonspor'un sıradan bir takım olmadığını belirterek, Adanaspor'un hem kazanmak için büyük mücadele verdiğini, hem de pozisyon yaratmaya çalıştığını bildirdi. Eriş, "Ligde kontratağı en iyi takıma karşı pozisyon vermemekte direneceksiniz bu çok kolay bir hadise değildi. Kaldı ki iki haftadır inanılmaz kötü bir süreçten geçtik. Böyle bir müsabakayı kazanmak bizim için çok anlamlı ve önemliydi. Futbolcu kardeşlerimi canı gönülden kutluyorum. Biz iyi bir takımız. Zaman zaman sendeleyebiliriz, zaman zaman kötü oynayabiliriz. Ama fotoğrafın bütününe bakmak gerekir. Biz hiçbir zaman verdiğimiz sözlerin arkasında durmamazlık yapmadık." diye konuştu.

1461 Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, maçın orta hakemi Ali Palabıyık'a yüklendi. Akçay,"Biz şampiyon olmayabiliriz. Ama bir mücadelenin içerisindeyiz, onurlu bir mücadele yapıyoruz.Güzel bir futbol seyrettirdik ancak biz sonuçtan memnun olmadık." dedi.

Akçay, Adanaspor'un sahasında coşkulu bir oyunla başlayacağını bildiklerini hatırlatarak, son 3 dakikaya kadar oyunu dengede tutmaya çalıştıklarını bildirdi. Akçay, şöyle devam etti: "Meslek yaşantım boyunca hiç dil uzatmadığım ve eleştiri yapmadığımı bir müessesenin 9 maçtır, 8 maçtır bize şuursuzca baskısı ve çocukların emeklerine karşı yapılan saldırı bizi üzmekte. Ben kendi adıma saygı istemiyorum. çocuklar adına onların emekleri adına saygı istiyorum hakem camiasından. Biz şampiyon olmayabiliriz. Ama bir mücadelenin içerisindeyiz ama onurlu bir mücadele yapıyoruz. Tanrı olmaya kalkışmaları oldukça üzücü. Onlardan beklenen tanrı olmaları değil adil olmalarıydı. Güzel bir futbol seyrettirdik ancak biz memnun olmadık sonuçtan. "