Hamit Altıntop: Droba ve Sneijder'in Transferi Rekabeti Artırdı

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Hamit Altıntop, Droba ve Sneijder transferinin takım içinde rekabeti arttırdığını söyledi.


Takımın kendi sahasında MP Antalyaspor'u 2-0 mağlup ettiği karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli oyuncu, bu akşam alınan 3 puanın 6 puan değerinde olduğunu belirterek, "Bu 3 puan çok önemliydi. Bu akşam 3 puan 6 puan değerindeydi. Saha içinde ihtiyacımız olan şeyleri gösterdik. Farklı bir formasyonla oynadık. Önemli olan 3 puandı. İnandığımızı gösterdik ve kazandık." diye konuştu.

Hamit Altıntop, yapılan Sneijder ve Drogba transferlerinin takım içinde rekabeti arttırdığına vurgu yaparak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Takıma ne kadar kaliteli transferler olursa daha da büyük rekabet olur. Bunu bir Burak'ta gördük. Yine hocamızın Sabri tercihinde gördük. Takım içinde oyuncu değişikliği fazla olursa farklı sistemlerde de oynamak sorun olmuyor."

Basın toplantısına katılan Semih Kaya da "3 puanı aldığımız ve yendiğimiz için mutluyuz. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bu akşam farklı bir sistemde oynadık, gerçekten bunu iyi şekilde yansıttık. Deplasmanlarda bayağı puan kaybettik. Kendi evimizde puan kaybetmiyoruz. Umarım bunu da deplasmanda da kırarız." diye konuştu.