Galatasaray, Zirvede Yalnız Kalmak İstiyor

Spor Toto Süper Lig'de lider Galatasaray, kendi sahasında en yakın takipçisi MP Antalyaspor'u mağlup ederek, zirvede iyice yalnız kalmak istiyor.

Devre arasındaki Sneijder ve Drogba transferleri ile bir anda dünyanın gündemine oturan Sarı-kırmızılı takımın taraftarları, ünlü futbolcularını da görebilmek için Türk Telekom Arena Stadı'na akın etti. Ligde son iki maçta yarım saat görev yapan Sneijder, bugünkü maça ilk onbirde sahaya çıktı. Perşembe günü İstanbul'a gelen Drogba ise maçın başlamasına 15 dakika kala stada geldi. Tribünlerde, 'Şimdi sen yeniden aslan gibi savaş Didier Drogba', 'Alınacak bütün kupalara atıyoruz bir gol daha ! Didier Drogba' pankartları asıldı.

SNEİJDER VE BURAK'A SEVGİ GÖSTERİSİ

Galatasaraylı taraftarlar, ilk kez onbirde sahaya çıkan Sneijder'e büyük sevgi gösterisinde bulundu. Yine iki haftadır oynatılmayan Burak Yılmaz da bugün Fatih Terim tarafından ilk onbirde görevlendirildi. Taraftarlar, golcü futbolcuyu tribünlere çağırak moral verdi. Öte yandan, Afrika Kupası'ndan dönen Eboue, yorgun olduğu gerekçesiyle MP Antalyaspor maçında görev yapamadı. Yine Sarı-kırmızılı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 4 resmi maçtan ceza alan Melo da takımdaki yerini alamadı.

TAKIM KADROLARI
Stat: Türk Telekom Arena
Hakemler: Barış Şimşek, İsmail Köse, Mehmet Metin
Galatasaray: Muslera, Sabri, Dany, Semih Kaya, Riera, Hamit, Selçuk, Yekta, Amrabat, Sneijder, Burak
MP Antalyaspor: Hakan Arıkan, Ali Tandoğan, İsmail Aissati, Musa Nizam, Uğur İnceman, Emrah Başşsan, Ergün Teber, Zeki Yıldırım, Deniz Barış, Lamine Diarra, Mehmet Eren Boyraz