Yeni taktik için ne dedi?

Galatasaray'ın başarılı kalecisi Fernando Muslera, sarı kırmızılı takımın Juventus ile evinde oynayacağı grubun son maçı öncesinde, Roberto Mancini ile birlikte basın toplantısına katıldı..

Galatasaray'ın başarılı kalecisi Fernando Muslera, sarı kırmızılı takımın Juventus ile evinde oynayacağı grubun son maçı öncesinde, Roberto Mancini ile birlikte basın toplantısına katıldı. Muslera'nın sözlerini Ajansspor.com derledi.

Öncelikle maç hakkında yorumda bulunan ve “Zorlu bir maç olduğunun farkındayız, çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Amacımız kazanarak turu geçmek” diyen Muslera, sakatlığı hakkında da şu ifadeleri kullandı; “Artık kendimi iyi hissediyorum. Son maçta da gördüm ki beni korkutan ağrının olma ihtimali kalkmış. Çok iyi hissediyorum ve çok büyük bir istek duyuyorum sahaya çıkmak için”.

"3lü savunmayı seviyorum, oynamayı sevdiğim bir düzen"

3-5-2 düzeninde oynamaları hakkında yorumu istenen başarılı kaleci bu konuda da şu ifadeyi kullandı; “3lü savunmayı seviyorum, oynamayı sevdiğim bir düzen ama sonuçta kararı hocamız verecektir”.

Tevez'in maçtan önce hiçbir şeye imza atmaması gibi bir batıl inancı olduğu hatırlatılan Muslera bu konuda ise “Benim bir batıl inancım yok. Tevez'in ne büyük bir oyuncu olduğunu biliyorum. Mutlaka bir şeyler yapacaktır. İnançlarına da saygı duyacağız” dedi.