Voleybol Açıklaması

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi ekiplerinden Çanakkale Belediyespor'un kulüp başkanı İsmet Güneşhan, istedikleri ve hak ettikleri 3 puanı bu hafta elde ettiklerini bildirdi.

Güneşhan, dün deplasmanda 3-0 galip geldikleri Ereğli Belediyesi maçıyla ilgili yaptığı açıklamada, şeytanının bacağını kırıp, ligdeki ilk 3 puanlarını kazandıklarını söyledi.

Maçın zor geçeceğinin bilincinde olduklarını ve bu yönde hazırlık yaptıklarını anlatan Güneşhan, "Takım olarak çok iyi hazırlandık. Sonuçta istediğimiz ve hak ettiğimiz 3 puanı bu hafta elde ettik. Takımdaki tüm oyuncuların performansından son derece memnunum. Gayet iyi mücadele ettiler, hepsini kutluyorum" dedi.

Güneşhan, hafta sonu aynı derecede önem verdikleri ligin ilk yarısının son maçında kendi evlerinde Bakırköy Belediyesi Yeşilyurt ile oynayacaklarını belirterek, "Bu maça da aynı ciddiyetle hazırlanıp, galip gelmek ve ligin ilk yarısını böyle tamamlamak istiyoruz. Lige verilen arada 1 aylık zamanımız olacak. Bu süreyi de en iyi şekilde kullanıp, ligin ikinci yarısında taraftarlarımıza bambaşka bir Çanakkale Belediyespor izlettireceğiz" diye konuştu.

Kaynak: AA