Siirtspor'da Yenilgi Üzüntüsü

Siirtspor Teknik Direktör Yardımcıcı Tekin Akınay, haftasonu oynanan Trabzon Akçaabatspor maçına ilişkin, "Bugüne kadar ilk defa hakem hatasından bahdediyorum. Çünkü maalesef bu maçta hakem faciası yaşadık" dedi.

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Siirtspor, Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü karşısında aldığı yenilginin üzüntüsünü yaşıyor. Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü karşısında 2-1 yenildiklerini hatırlatan Siirtspor Teknik Direktör Yardımcısı Tekin Akınay, aldıkları yenilgide hakem hatasının çok olduğunu ileri sürdü.
Hakemin iki penaltılarını vermediğini iddia eden Akınay, "Bugüne kadar ilk defa hakem hatasından bahdediyorum. Çünkü maalesef bu maçta hakem faciası yaşadık. Hakem, istediği gibi davrandı. Karşı tarafa 1 penaltı verdi fakat bizim iki net penaltımızı vermedi" dedi.

Ligde zor günler yaşadıklarına işaret eden Akınay, bu kötü gidişatın durması gerektiğini ifade ederek, şöyle konuştu:
"Bugün, sezon başında kulübün sahipsiz kalmasının acısını yaşıyoruz. Elimizdeki imkanlarla ezilmeden ayakta durmaya çalışıyoruz. Futbolcularımızın maddi sıkıntıları var. Bu kötü gidişatın durması gerekiyor. Çok iyi oynuyoruz fakat bunu gole çeviremiyoruz. Diğer takımlardaki imkanlar bizde de olsaydı, şu anki tablo böyle olmazdı. Sezonun ilk yarısının son maçında, deplasmanda Tekirova Belediyespor'la karşılaşacağız"
Akınay, sezonun ilk yarısının son maçını kazanmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.

Kaynak: AA