Satranç Turnuvası Sona Erdi

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde düzenlenen satranç turnuvasında dereceye giren sporculara madalya ve hediyeleri düzenlenen törenle verildi.


Bozüyük Belediye Başkanlığı, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Türkiye Satranç Federasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen Aralık 2013 Bozüyük En İyiler Satranç Turnuvası, 2 gün süren müsabakaların ardından sona erdi. Yaklaşık 150 sporcunun mücadele ettiği müsabakaların sonunda başarılı sporcular düzenlenen törenle ödüllendirildi. Ödül törenine katılan Bozüyük Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı, yaptığı konuşmada, turnuvaya katılan tüm yarışmacılara teşekkür ederek bundan sonraki yaşamlarında başarılar diledi.

Yıldızlar, Gençler, Minikler ve açık kategorilerinde olmak üzere toplam 4 kategoride düzenlenen turnuva sonunda dereceye giren sporculara ödüllerini Başkan Vekili Bakıcı ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Celalettin Tospatlı takdim etti. İlk üç dereceye giren sporculara kupa, altın gümüş ve bronz madalya verilirken Başkan Vekili Bakıcı ilk ona giren tüm sporculara katılımları için satranç takımı hediye etti.

Kaynak: İHA