Şahinbey Belediye Spor Voleybol Takımı 8’de 8 Yaparak, Liderliğini Sürdürüyor

Voleybol İkinci Ligi B Grubu’nda mücadele eden Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol Takımı’nın 8’de 8 yaptığını ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, hedeflerinin bu sezonu lider olarak tamamlayarak, birinci lige çıkmak olduğunu söyledi.


Şahinbey Belediye Spor Voleybol Takımı, Erzurum Palandöken Belediye Spor’u 3-2 yenerek, liderliğini sürdürdü. Şahinbey Kapalı Spor Salonu’nda oynana maçta ilk seti Şahinbey Voleybol Takımı 25-21 ikinci seti 25-17 aldı. Üçüncü seti 17-25 ve dördüncü seti 22-25 Erzurum Palandöken Belediye Spor aldı. Beşinci seti 15-11 Şahinbey Belediye Spor alarak sahadan 3-2 galip ayrılmasını bildi. Müsabakayı AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, Şahinbey İlçe Kaymakamı Uğur Turan, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş, Kulüp yönetim kurulu üyeleri ve taraftarlar izledi.

Maç sonrası sahaya inerek sporcuları ve teknik heyeti kutlayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Erzurum Palandöken Belediyesiyle sıkı bir mücadele yaptık ve sonucunda takımımız 3-2 kazandı. Takımımız bu maçla beraber 8’de 8 yaptı. Çok güzel bir netice rekora doğru gidiyoruz. Hiç mağlubiyet almadan hedefimiz bu sezonu da lider olarak tamamlamak, birinciliğe çıkmaktır. Ben teknik heyetimiz, yöneticilerimiz ve sporcularımızı yürekten kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Maç sonrasında açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Mehmet Demirbaş, “Teknik heyet ve sporcuları kutlayarak tebrik etti. Sakatlanarak oyundan çıkan Kaptan Fırat’a acil şifalar diliyorum. İç saha maçlarımızda bizleri yalnız bırakmayarak desteklerini esirgemeyen hep yanımızda olan Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA