İngilizler peşini bırakmıyor!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın, Galatasaray'ın Hollandalı oyuncusu Wesley Sneijder için girişimde bulunucağı haberleri 'Ada'da manşetleri süslemeyi sürdürüyor.

İngiltere Premier Lig'de sezon öncesi beklentilerinin bir hayli uzağında kalan Manchester United'ın G.Saray'ın yıldızı Sneijder'e olan ilgisi manşetleri süslemeye devam ediyor.

İngilizler'in yüksek tirajlı gazetesi Guardian'da Jamie Jackson imzası ile yer alan haberde, Manchester United menajeri David Moyes'in yaz aylarında ilgilendiği Sneijder için yeni bir girişim yapmaya hazırlandığı belirtildi.

"15 MİLYON EURO = KELEPİR"


Sneijder'in 2 sezon önce de Inter'de oynadığı dönemde United'ın kapısından kontrat ile ilgili yaşanan sorunlar nedeniyle döndüğü ve kontratında yer alan 15 milyon euroluk serbest kalma maddesinin 'kelepir' olarak görüldüğü ifade edildi.

Moyes'in hafta sonu yaptığı son açıklamalarda herhangi bir oyuncu için aceleci olmayacaklarını açıklamasına rağmen, Sneijder gibi Şampiyonlar Ligi ve Dünya Kupası'nda kendisini kanıtlamış bir ismin transferinin rakiplere mesaj verme açısından faydalı olacağı ve takımı bulunduğu noktadan kaldırmaya yaracağı vurgulandı.

"MENAJERİ İLE YOLLARINI AYIRDI"

Sneijder'in geçtiğimiz günlerde menajeri Soren Lerby ile yollarını ayırdığı ve yıldız oyuncunun bu hamleyi, G.Saray ile 2016'ya kadar yıllık 5 milyon euroya yakın bir kontratı olmasına rağmen, geleceğini farklı düşündüğü için yaptığı kaydedildi.

Geçtiğimiz sezon devre arasında katıldığı Galatasaray'da, inişli çıkışlı bir grafik gösteren Sneijder, geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan taraftarlara "Bir yere gitmiyorum" mesajını göndermişti"