''Dünyanın sonu...''

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Juventus maçı için açıklamalarda bulundu..

"Güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Juventus gibi bir takımla oynayacağız ve zor bir maç olacak. Belki bizim için biraz daha zor olacak, çünkü onlara göre riskimiz büyük. Evde oynuyoruz taraftarımızın bize yardım edeceğine eminiz.

Pirlo çok önemli bir oyuncu. Mutlaka bir şeyler katabilecek bir oyuncu ama yerine adapte edebilecekleri çok oyuncu var. Ancak, yine de zorlanacakları kesin.

Taraftarının güvenini duymak beni mutlu. Amacımız kazanmak ama rakibe kolay pozisyon vermemek için de oynayacağız. İyi bir maç olacağını söyleyebilirim.
Sneijder'a gelince; yarın sabah belli olacak. Ancak, keyfi yerinde ve kendini iyi hissediyor.

Hedefimiz mutlak suretle turu geçmek. Futboldan bahsediyoruz, çok özel bir oyundan. Rakibin hangi takımın olduğunun çok büyük önemi yok. Futbolda 90 dakika içinde her şey değişebilir.

Buraya geleli 3 ay oldu. Burada çok muytluyum, geleceğim üzerine konuşacak bir şey görmüyorum.

Başkan akıllı bir adam ve çok akıllı bir açıklama yapmış. Hedefimiz ne olursa olsun turu geçmek ama devam etmemiz gereken yer Avrupa Ligi olursa dünyanın sonu değil. En büyük hedefle devam etmeli."

'Kazanırsanız bunu nasıl nitelersiniz?' sorusuna ise İtalyan teknik adam, "Futbol her şeyin olabileceği güzel bir oyun. İtalya ve Türkiye'nin iki güçlü takımı karşılaşacak. Turu geçmek için yola çıkıyoruz. Real Madrid ve Juventus gibi takımların olduğu gruptan çıkmak önemli bir iştir" diye cevap verdi.