Bozüyük'ten Kısa Kısa

Bozüyük Belediyesi, Türkiye Satranç Federasyonu ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen "en iyiler satranç" turnuvası sona erdi.

Belediye Düğün Salonu'nda, 150 sporcunun yıldızlar, gençler, minikler ve açık kategorilerinde olmak üzere toplam 4 kategoride dereceye giren sporculara ödüllerini Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Celalettin Tospatlı tarafından verildi.

Dereceye giren sporculara kupa, altın, gümüş ve bronz madalya verilirken, Bakıcı da turnuvada ilk ona giren sporculara satranç takımı hediye etti.
-Yerel seçimlere doğru
BBP Bozüyük Belediye Başkan adayı Nail Dağlı, belediyenin park ve bahçe çalışmalarını eleştirdi.

Dağlı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Aralık ayında park ve bahçe çalışmasının yapılamayacağını savunarak, zamanlamanın yanlış olduğunu dile getirdi.
Yapılan çalışmaları, "seçim yatırımı" olarak değerlendiren Dağlı, "4 Eylül Mahallesi'nde zamansız bir şekilde yapımına başlanan parkta kullanılacak malzemeler, kar altında bırakılarak ziyan edilmektedir. Kamu malını korumak belediyenin görevi değil mi? Park içerisine yapılan tenis kortu ve futbol sahasının bu mevsimde kullanılamayacağını bile bile alelacele yapılma gayretinin sebebi nedir? BBP olarak yerinde ve hakkıyla yapılan hizmetleri alkışlıyoruz fakat gösterişe dayanan ve zamansız yapılan yatırımları kınıyoruz" dedi.

Kaynak: AA