Bilardo Turnuvası Çekişmeli Geçti

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Bilardo İl Temsilciliğinin düzenlediği 3 Bant Bilardo Büyükler İl Şampiyonası çekişmeli mücadelelere sahne oldu.


Düzce’de bilardo sporunun yeniden hak ettiği değeri alması için başlatılan mücadele turnuvalarla devam ediyor. Elit sporlar arasında gösterilen bilardo branşında Düzce’de ilgi de her geçen gün artıyor. Bilardo il temsilciği son olarak 3 Bant Bilardo Büyükler İl Şampiyonası düzenledi.

Şampiyonaya 32 sporcu katıldı.

Cuma günü başlayan müsabakalar Pazar günü sona erdi.

3 Bant Bilardo Büyükler İl Şampiyonasında birinci Hayrettin Doğusoy, ikinci Kazım İlker Canbul, üçüncü Özgür Işık ve dördüncü Metin Çakaloğlu oldu.

Bilardo Şampiyonasında dereceye girenlere ödüllerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci verirken İl Müdürü Dereci, “Bu sporun gelişmesinde katkı gösteren Halit Bey’e ve arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Mücadeleci ruhundan dolayı bu sporun çocuklarımız tarafından da yapılması gerekiyor. Gençlik Merkezimizde bu konuda bir tasarrufta bulunacağız. Katılan ve dereceye giren herkesi tebrik ediyorum” ifadelerinde bulundu.

Kaynak: İHA