Arda iddialarına yanıt!

Ali Ağoğlu, son günlerde ortaya atılan Ağoğlu, Arda Turan'ı Trabzonspor'a kazandıracak iddialarına yanıt verdi. İş adamı Devrim Zengi'ye konuştu.

TRABZONSPORLU OLMAK GURUR VERİCİ
Şöyle söyleyim. Trabzonlu olmaktan her zaman gurur duydum. Futbolla çok aram yok. Başkan da benim yiğenim aynı zamanda. Onun için bir Trabzonsporlu olarak Trabzonspor 'u zor dönemi tabii ki destek oluyorum. Onun haricinde bir şeyim yok.

TEKLİF YOK!
Yönetim Kurulu 'nda yer almak adına bir teklif yok. Ben iş adamıyım. Bu şekilde Trabzonspor 'a daha büyük destek olurum. Beynimde hücre var mı yok mu bilmiyorum? Ama bir tanesinden bile böyle bir şey geçmez. Trabzonspor 'a ekonomik olarak destek olmaya çalışıyorum. Onun haricinde bir şey yok. Benim desteğim maddi katkıdan öteye geçmez.

ARDA İDDİALARI YALAN
Medyada ortaya atılan Arda Turan iddiaları hakkında en ufak bir ilgim yok. Medyayı takip ediyorum. Haberi görünce güldüm ve hafızaları ne kadar geniş dedim. Böyle bir mevzu yok. Ben futbolcu tanımam, seyirci de değilim.Başbakanımızın yeni stadın açılışı için temel atma törenlerine gelmesi nedeniyle ben de bir iş adamı olarak orada bulundum. Onun ötesinde maçlara dahi gitmem.