Sergen Yalçın hat trick yaptı!

Spor Toto Süper Lig'in 14'üncü haftasında Gaziantepspor, sahasında ağırladığı Trabzonspor'u 3-2 mağlup ederek Sergen Yalçın dönemindeki 3'üncü lig maçını da kazandı.

Spor Toto Süper Lig'in 14'üncü haftasında Gaziantepspor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Kamil Ocak Stadı'nda oynanan maçı ev sahibi Gaziantepspor 3-2 kazandı.

Gaziantepspor'a galibiyeti getiren golleri 5 ve 32'inci dakikalarda Cenk Tosun, 64'üncü dakikada Abdou Traore attı. Trabzonspor'un golleri 57'inci dakikada penaltıdan Malouda ile 67'inci dakikada Emre Güral'dan geldi.Sergen Yalçın döneminde 3'üncü galibiyetini alan Gaziantepspor, puanını 17'ye yükseltti. Trabzonspor ise üstüste 3'üncü deplasmanında da 3-2 mağlup olurken, 23 puanda kaldı ve lider Fenerbahçe'nin 12 puan gerisine düştü.

Sergen Yalçın döneminde 3'üncü galibiyetini alan Gaziantepspor, puanını 17'ye yükseltti. Trabzonspor ise üstüste 3'üncü deplasmanında da 3-2 mağlup olurken, 23 puanda kaldı ve lider Fenerbahçe'nin 12 puan gerisine düştü.

Gaziantepspor gelecek hafta yine sahasında Kayseri Erciyesspor'u ağırlayacak. Trabzonspor ise Avni Aker'de Bursaspor karşısında 3 puan hedefleyecek.