Orduspor Potada Üçüncü Galibiyetini Aldı

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) mücadele eden Orduspor, Ceyhan Belediye karşısında aldığı 85-80'lik galibiyetiyle bu sezon üçüncü kez kazanma başarısı gösterdi.

Sezon başından bu yana deplasmanda ilk defa kazanan Orduspor, topladığı 13 puanla maç fazlasıyla 10| sıraya yükseldi.
Orduspor Basketbol Takımı İdari Menajeri Halil Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezon başından bu yana ilk defa tehlikeli bölgeden uzaklaştıklarını belirterek, "Bu sezon ilk defa deplasmanda kazandığımız için mutluyuz" dedi.

Ceyhan Belediye karşısında alınan galibiyetle puan sıralamasında 10| sıraya yükseldiklerini söyleyen Yılmaz, şunları kaydetti:
"Bu zamana kadar kaybettiğimiz maçları son periyotta ve son saniyelerde kaybediyorduk. Ceyhan Belediye karşısında bu şanssızlığımızı sonunda kırdık. Bu maçla galibiyet sayımızı 3'e çıkarmış olduk. Deplasmanda da ilk defa kazandık. Her şeyden önce çok mutluyuz. Bu galibiyet takımımızın ligde kalması adına çok önemliydi. Takımımız ve teknik heyetimiz de bu galibiyetle çok güzel moral buldu. İnşallah önümüzdeki hafta yine deplasmanda oynayacağımız Canik Belediye maçıyla çıkışımızı sürdürürüz."
Yılmaz, takımı güçlendirme adına transfer çalışmasını sürdürdüklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA