Orduspor'da Galibiyet Sevinci

PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'da, Samsunspor karşısında alınan 1-0'lık galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Teknik Direktör Erkan Sözeri, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Samsunspor galibiyeti hem fiziksel hem de zihinsel olarak bizi olayın içerisinde tuttu, bu anlamda çok seviniyoruz" dedi.

İki takım adına zorlu bir maçın geride kaldığını belirten Sözeri, şöyle konuştu:
"Samsunspor'un geçen haftaki İçel İdmanyurdu karşısında aldığı mağlubiyetten sonra çok sıkıntılı, stresli ve agresif bir maç oynayacağını biliyorduk. Bizim de 3 haftadır kötü gidişatımız vardı. Buna 'dur' demek için elimizden geleni yaptık. Üst düzey bir mücadelenin olduğu, hava ve saha şartlarının da oldukça ağır olduğu bir maçı kazandığımız için mutluyuz. Takım olarak her zaman oynadığımız formatta mücadele ettik. Oyun anlayışımızı da sahaya yansıtarak güzel bir 3 puan aldığımızı düşünüyoruz. Yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Samsunspor galibiyeti hem fiziksel hem de zihinsel olarak bizi olayın içerisinde tuttu, bu anlamda çok seviniyoruz."
- "Oyuncularımızı tebrik ediyorum"
Sahada 90 dakika boyunca mücadele veren oyuncularını tebrik ettiğini dile getiren Sözeri, şunları kaydetti:
"Sezon başında ilk 11'de oynayan önemli oyunculardan yoksun çıktığımız Samsunspor maçında görev alan oyuncularımız görevlerini fazlasıyla yerine getirdiler. Sahadaki her oyuncumuz sakat oyuncumuzu aratmadı. Bu da takım bütünlüğümüzün ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor. İnşallah takım bütünlüğümüz böyle devam ettiği sürece biz bu sonuçları hep alacağız. Devre arasına 3 maçımız kaldı. Bu maçlardan da en iyi sonuçlar çıkararak hedefe ulaşmak istiyoruz. İlk ikinin içerisinde olabilmek için sezon sonuna kadar savaşacağız. Sezon sonunda da Süper Lig'i göğüsleyen takımların içerisinde olmak istiyoruz."
Sözeri, Samsunspor maçında kendilerini yalnız bırakmayan Orduspor taraftarlarına da teşekkür etti.

Kaynak: AA