Mourinho çok kızdı!

Chelsea Menajeri Jose Mourinho, Stoke City yenilgisinin ardından takımının durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Futbolcularını ağır bir dille eleştiren Portekizli teknik adamın gündeminde kaçan gol pozisyonları ve defanstaki hatalar vardı.

Son üç haftada kalesinde 7 gol gören Chelsea, 15'inci haftada aldığı Stoke City mağlubiyetiyle Ada basınının gündeminde ilk sıraya yükseldi.

Stoke City deplasmanında ilk yarı 1-0 öne geçmesine rağmen yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyen Maviler sahadan 3-2 mağlup ayrılmaktan kurtulamadı. Konuyla ilgili BBC'ye konuşan menajer Jose Mourinho, takımının organize bir oyun ortaya koymamasından şikayet etti.
Tecrübeli teknik adam "bu kadar çok gol pozisyonu yakalayıp değerlendirememek endişe veriyor. 60 dakika boyunca en az 3 ya da 4 gol atabilirdik ama yapamadık. Durumumuz endişe veriyor" diye konuştu.
Jose Mourinho ayrıca, Everton ve Newcastle United yenilgilerini örnek göstererek defansta yapılan hataların ölümcül olduğuna dikkat çekti. Portekizli teknik adam defansta gereken direnci gösteren takımın 1-0'lık skorla da sahadan galip ayrılabileceğini; ancak kendilerinin bunu başaramadığını ifade etti.