Boluspor - İstanbul Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından

PTT 1. Lig'de Boluspor ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor arasında oynanan karşılaşmanın ardından iki takım teknik direktörü ve futbolcular maçı değerlendirdi.


Boluspor Teknik Direktörü Besim Durmuş, dalgınlıktan yedikleri ilk golden sonra oyundan düştüklerini söyleyerek, “Bu maçtan sonra konuşmak çok zor. İstediğimiz galibiyeti alamadık. Hafta içinde iyi hazırlandık ancak belirli dakikalarda oyunu dengeledik. Daha maçın başlarında bir anlık dalgınlıktan yediğimiz gol dengeleri bozdu. Oyuncularda yorgunluk belirtileri çalışmamıza rağmen boy gösterdi” diye konuştu.

Bolusporlu futbolcu Onur Türk, kaybettiğimiz için üzgün olduklarını dile getirerek, “Kimse bizi keyifli sanmasın. İnanılmaz derecede üzgünüz. Rakip erken dakikalarda ilk golü bulunca pes etmedik. İkinci golü yemesek bu maç farklı olurdu” şeklinde konuştu.

Kırmızı-beyazlı takımın bir başka oyuncusu İlyas Yılmazer ise, “Bugün yenildik, üzgünüz. Etkileyen olaylar var, etkilemeyen olaylar var. Sonuçta bu lig uzun bir maraton. İnşallah önümüzdeki maçları kazanarak üst sıralara tırmanırız” ifadelerini kullandı.

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR CEPHESİ
Takımının galibiyetinden çok Boluspor’un durumuna üzüldüğünü söyleyen İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, “Kendi takımım adına kazandığım için mutluyum. Ama başka sebeplerden dolayı üzgünüm. Ben bu lige burada başladım. Bana bir görev verildi.

İyi ya da kötü ayrıldık. Bugün Boluspor takımında futbolcuların çabuk pes edebileceğini gördüm. Camia eski günlerinden uzak kalmış. Herkesin birlik olması gerekiyor. Ne Türk futbolu ne de bizler Boluspor’u kaybetmek istemeyiz” dedi.

Konuk takımın genç oyuncusu Ömercan Sokullu, kazandıkları için mutlu olduklarını söyleyerek, “Bizim için aslında zor maçtı. Saha koşulları daha da zorlaştırdı. Maçın başında gol bulunca rahatladık. İkinci golü de bulunca zaten maç koptu. İki haftadır net skorlarla 4-0 kazanıyoruz. Devreyi lider bitirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu Fevzi Özkan ise şöyle konuştu:
“İki takım içinde zor bir maçtı. Biz burada şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet aldık. Epey rahatladık. İnşallah önümüzdeki haftalarda tekrar kazanıp devreyi lider bitirmek istiyoruz.”

Kaynak: İHA