Bahçelievler Belediye Başkanlık Kupası Taekwondo Şampiyonası Sona Erdi

Bahçelievler Belediye Başkanlık Kupası Taekwondo Şampiyonası, bu akşam gerçekleştirilen müsabakalarla sona erdi.


Siyavuşpaşa Spor Salonu’nda düzenlenen turnuvaya, Bahçelievler Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Yusuf Yıldırım, İstanbul Taekwondo İl Temsilcisi Mustafa Bulut, İstanbul Taekwondo İl Temsilcisi Yardımcısı ve Bahçelievler Belediyesi Taekwondo Antrenörü Mithat Aytan, İhlas Haber Ajansı Spor Müdürü Mustafa Karagöl, çok sayıda sporcu ve aileleri katıldı.

BULUT: "ŞAMPİYONADA DERECEYE GİREN SPORCULARIMIZ, ÖNÜMÜZDEKİ AY YAPILACAK TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NA KATILACAKLAR"
Şampiyonada kendilerine sponsor oldukları için Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu’na teşekkür ederek, turnuvaya 45 kulübün katıldığını belirten İstanbul Taekwondo İl Temsilcisi Mustafa Bulut, "Bu şampiyona bizim için çok önemli. Çünkü hem bizim için hem de Bahçelievler Belediyesi için bu şampiyona bir ilk oldu. Bu şampiyonada dereceye giren sporcularımız, önümüzdeki ay yapılacak Türkiye Şampiyonası’na katılacaklar. Bugün bu müsabakada Avrupa şampiyonu ve uluslar arası müsabakalarda dereceye giren sporcularımız var. Bu sporcularımız, ümit ediyorum 2014 Dünya Şampiyonası'nda hem İstanbul’u hem de Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edecekler" dedi.

AYTAN: "TURNUVAYA BEKLEDİĞİMİZİN ÇOK ÜZERİNDE SPORCU KATILIMI OLDU"
İstanbul Taekwondo İl Temsilcisi Yardımcısı ve Bahçelievler Belediyesi Taekwondo Antrenörü Mithat Aytan ise, Bahçelievler Belediyesi’nin destekleri ile teakwondo şubesinde büyük başarılar elde ettiklerini vurgulayarak, "Bahçelievler’de ilk kez taekwondo da böyle bir turnuva düzenliyoruz. Bu turnuvada emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Turnuvaya beklediğimizin çok üzerinde sporcu katılımı oldu. Bundan dolayı da çok mutlu olduk. Turnuvaya katılan sporcularımız arasında Avrupa ve Dünya şampiyonu sporcular var bu sebeple çok kaliteli müsabakalar oluyor" diye konuştu.

YILDIRIM: "TEAKWONDO MİLLİ TAKIMINA GİDEN YOL, BU ŞAMPİYONADAN GEÇİYOR"
Bahçelievler Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Yusuf Yıldırım, çok güzel bir şampiyona olduğunu dile getirerek, "Centilmenlik ve fair play ruhu içerisinde gerçekleşen müsabakalar bizleri tekrar teakwondo sporuna hayran bıraktı. Muhteşem bir şampiyona oldu. Bu şampiyonada derece yapan 4 sporcumuz Türkiye Şampiyonası'nda İstanbul’u temsil edecek. Dolayısıyla, Taekwondo Milli takımına giden yol bu şampiyonadan geçiyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA