Medical Park Antalyaspor - Kasımpaşa Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında Medical Park Antalyaspor, sahasında ağırladığı Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı.


Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, ilk yarı sahada istediklerini yaptıklarını belirterek, rakibin artı yönlerine karşı önlem aldıklarını söyledi

İlk yarı orta alanı kalabalık tuttuklarını ifade eden Aybaba, “İki tane pozisyonumuz oldu. İlk yarı iyi mücadele ettik. İkinci yarının başında atağa çıkarken kaptırdıkları toplarda tehlikeler yarattı. O bölümde bir gol yedik, bir top direkten döndü. Vederson’un golüne kadar rakip iyi oynadı. Golden sonra biz iyi oynamaya başladık. Böyle yakaladığınız zaman yeneceksiniz. Oyuncularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Önümüzdeki üç maçı kazanıp ligi iyi yerde bitirmek istiyoruz” dedi.

Aybaba, Kasımpaşa’nın iyi hücum yapan bir takım olduğunu belirterek, kendilerinin de rakibe göre oynamak zorunda kaldıklarını kaydetti.

Kırmızı-beyazlı futbolcu Emre Güngör, maça istedikleri gibi başladıklarını kaydederek, “İkinci yarı tempo yapamadık. Ve hemen gol yedik. Rakip kırmızı kartlarla 9 kişi kaldı. Bugün 3 puanı çok istiyorduk. Ama olmadı. Sevindirici yönümüz iyi oynaya başladık. Çok iyi mücadele ediyoruz. Önümüzdeki maçlarda bunu telafi edeceğiz” şeklinde konuştu.

Kırmızı-beyazlı futbolcu Diarra, iyi bir maç olduğuna değinerek, “Biz 3 puan alamadık. 1 puan aldık. Önemli olan önümüzdeki maça konsantre olup 3 puanı almak” diye konuştu.

Diarra, "Çok ofsaytta kalıyorsun?" şeklindeki soruya şu cevabı verdi:
“Zaman zaman istediğiniz pozisyonlara giremiyorsunuz. Böyle olunca maç içinde geriliyorsunuz. O gerilme anlarında ofsayta girdim. Ofsaytta kalışım bu küçük anlarda oldu.”

KASIMPAŞA CEPHESİ
Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arvaledze, ilk yarı yavaş, ikinci yarı hızlı oynadıklarını belirterek, “İkinci devre çabuk başladık. İstekliydik ve 3 pozisyon bulduk. Biri gol oldu. Bir gol yedik. Sahada ardından futbol yoktu. 9 kişi kaldık. Eksik kalınca takımı tebrik etmek istiyorum. İyi ki gol yemediler. İyi ki çıkışları iyi yaptılar. Antrenmanın faydaları ortaya çıktı” şeklinde konuştu.

"KIRMIZI KARTLARA İNANAMIYORUM"
Shota, kırmızı kartlarla ilgili olarak ise şöyle konuştu:
“İnanamıyorum. Hangi gözle bakıyoruz. Bunu görüyoruz. Bu kadar fark olur mu? Yan yana duran iki insanın iki farklı yorumu olur mu? Bu kadar fark olduğuna inanamıyorum. Bizde 40 yıldır top seyrediyoruz. Bu farklı yorum nasıl yapılıyor. İnanamıyorum.”
Lacivert-beyazlı futbolcu Barış, ilk yarı yavaş oynadıklarını belirterek, “Ama ikinci yarı oyuna hızlı başladık. Şansız frikik golü yedik. 9 kişi kalınca bir puanda iyidir. Yinede galibiyeti kaçırdık” dedi.

Lacivert-beyazlı futbolcu Malki, maçta ikinci yarıda daha iyi oynadıklarını ifade ederek, “Ve golü bulduk. Sonra direkten dönen top var. Maçın kırılma noktasıydı. Ardından gol yedik. Kırmızı kartlarda geldi O bizi çok etkiledi” diye konuştu.

Kaynak: İHA