Mancini'nin yeni gözdesi!

Roberto Mancini, Kasımpaşa forması giyen Adem Büyük'ü devre arası transfer listesine ekledi.

Sol bek için Karabüksporlu İshak Doğan için düğmeye basan Aslan, orta sahada hücuma dönük olarak da Kasımpaşa'daki performansıyla dikkat çeken ve Milli Takım'a kadar yükselen Adem Büyük'ü listesine aldı.

Galatasaray 'da teknik direktör Roberto Mancini 'nin, devre arasında takıma önemli takviyeler yapmasına kesin gözüyle bakılıyor. Yabancı isimleri listesinde bulunduran İtalyan hocanın, Karabüksporlu sol bek İshak Doğan 'ın yanı sıra başka istediği yerliler de bulunuyor. Bunlardan birinin de Kasımpaşa 'da forma giyen Adem Büyük olduğu öğrenildi.

Bu sezonki performansıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Adem için Sarı-Kırmızılılar 'ın, devre arasında Paşa 'nın kapısını çalmaya hazırlandığı öğrenildi. Orta sahada hücuma dönük oynayan Adem 'i almak için yakın temasa geçecek Sarı-Kırmızılılar, 1.5 milyon Euro civarında bir bonservisle bu işi bitirmeye çalışacak.
Olmazsa sezon sonu

Paşa 'nın istikrarlı oyuncularından biri olan ve A Milli Takımımız 'ın formasını da yakın zamandaki Kuzey İrlanda ile Beyaz Rusya maçlarında ilk kez giyen 26 yaşındaki oyuncunun, gelecek teklife büyük ihtimalle evet demesi bekleniyor. Ancak sözleşmesi sezon sonunda bitecek tecrübeli futbolcuyu hocası Şota Arveladze 'nin, kolay kolay bırakmaya niyetinin olmadığı bir gerçek. Aslan 'ın olumsuz bir durum halinde ise B planı olarak sezon sonunu bekleyip, transfere nokta koyacağı ifade ediliyor.