Kardemir Karabükspor-kayserispor Maçına Doğru

Kardemir Karabükspor ile Kayserispor, ligde yarın 7'nci kez karşılaşacak.

Ligde iki takım arasında oynanan 6 maçta, Kayserispor 3 galibiyet alırken, kırmızı-mavili takımın 2 galibiyeti bulunuyor. İki takım arasında oynanan bir karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.
Bu karşılaşmalarda Kardemir Karabükspor 4 gol atma başarısı gösterirken Kayseri temsilcisi 7 golle cevap verdi.
İlk defa ligde 2010-2011 sezonunda karşılaşan iki takımdan Kayserispor sahasında oynadığı maçta, Kardemir Karabükspor'u 1-0 yendi. Aynı sezonda Karabük'te yapılan karşılaşma ise golsüz beraberlikle sonuçlandı.
Bir sonraki sezonun ilk yarısında Kayseri'de oynanan maçta ev sahibi takım, sahadan 2-0 üstün ayrılırken, sezonun ikinci yarısında Karabük'teki karşılaşmada, Kardemir Karabükspor, rakibini 1-0 yendi.
Geçen sezonun ilk yarısında Kayseri'de oynanan maç ise Kardemir Karabükspor'un 3-0'lık yenilgisiyle tamamlandı. Ligin ikinci yarısında Karabük'te oynanan maçta ise ev sahibi takım rakibini 3-1 yenmeyi başardı.
- İki takımın bu sezondaki performansı
Kardemir Karabükspor, 2013-2014 sezonunda oynadığı 13 lig maçında 4 galibiyet, 5 beraberlik alırken, rakiplerine 4 kez mağlup oldu.
Rakip kalelere 10 gol atan kırmızı-mavililer, kalesinde 11 gol gördü. Karabük temsilcisi, aldığı bu sonuçlarla 17 puan toplayarak ligin 10| sırasında yer alıyor.
Kayserispor ise bu sezon oynadığı 13 maçta, 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 7 mağlubiyet alarak 10 puan toplayabildi. Kayserispor, ligde 17. sırasında bulunuyor.
Kardemir Karabükspor ile Kayserispor arasında yarın Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda saat 16.00'da oynanacak maçı, hakem Tolga Özkalfa ve yardımcıları Adil Sinem ile Mustafa Sönmez yönetecek.

Kaynak: AA