İşte şok ayrılığın perde arkası!

Trabzonspor’da Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu’nun ayrılığı sonrası bir şok haber de kaleci antrenörü Alper Boğuşlu’dan geldi.

HABER: ERTAN SÜZGÜN

Trabzonspor
'da Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu 'nun ayrılığı sonrası bir şok haber de kaleci antrenörü Alper Boğuşlu 'dan geldi.

Bordo mavililerde 4 yıldır görev alan Alper Boğuşlu, bu sabah yaptığı açıklamada takımla tüm ilişkisini kestiğini açıklamıştı.

İşte bu ayrılığın perde yüzü;


MUSTAFA HOCAYLA ANTRENMAN KRİZİ
Trabzonspor 'da sezon başı takımın başına getirilen Mustafa Akçay, idmanlarda oyuncularıyla yakından ilgilenirken kalecilerin de durumlarını merak ettiği için kaleci antrenmanı takip ettiği sırada Alper hocanın sert sözlerine maruz kaldı. Alper hocanın ' 'Hocam biz işimizi yapıyoruz, sen bizim konsantremizi bozma, işine bak ' 'sözleriyle şok olan Mustafa hoca, olayın büyümemesi için antrenman sahasını terkedip dışarıya çıktı. İkili arasında uzun süredir esen soğuk rüzgarlar bu olayla patlak verdi.

' 'YA BEN YA O ' '
İşte bu gelişme sonrası Mustafa Reşit Akçay, İbrahim Hacıosmanoğlu ile bir görüşme yaparak durumu başkana anlatarak, Alper hocanın bu tavırlarından olan rahatsızlığını dile getirdi. Akçay, Hacıosmanoğlu 'na ' 'Böyle bir davranışı kabul edemem, ya ben ya da o ' ' diyerek sert bir çıkış yaptı.

FORMA HAKEDENİN OLACAK!
Trabzonspor 'da başkan İbrahim Hacıosmanoğlu 'nun da olaya dahil olmasıyla gerilim arttı. Alper hocayla bir görüşme yapan Hacıosmanoğlu, tecrübeli antrenöre böyle fevri davranışlarda bulunmaması gerektiğini söylerken kaleci Fatih Öztürk 'ün kupa maçında neden oynamadığını dile getirdi. İşte ipler tam da bu noktada koptu. Alper hocanın ' ' Ben 18 kişilik kadroda Onur ve Zeki 'nin olmasını istiyorum. Onlara bir şey olmadığı sürece bu durum değişmeyecek ' ' yanıtı karşısında sinirlenen Hacıosmanoğlu, ' 'Ben o zaman senin adaletinden şüphe ederim. Forma hakkedenin olacak. Fatih 'in 2 yılda ortaya koyduğu performans ortada. Oynamadığı halde dahi 2 Süper Lig kulübünden teklif var. Bu iş böyle gitmez. ' ' Sözleriyle Boğuşlu 'ya kibarca kapıyı gösterdi.

ONUR VE ZEKİ 'YE AYRICALIK MI?

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu 'nun yakın çevresine Alper hocanın kaleci seçimlerinden dert yandığı belirtilirken, yönetim içerisinde Boğuşlu 'nun Onur Kıvrak ve Zeki Ayvaz 'la olan yakınlığı nedeniyle bu kalecilere ayrıcalık gösterdiği seslerinin artması nedeniyle böyle bir ayrılık kararının alındığı öğrenildi.