Aydınspor 1923’te, Hedef Turgutlu

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923, hafta sonu Manisa ekibi Turgutluspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor.

Adnan Menderes Stadı’nda dün yaptığı çift kale maç ile Turgutlu maçınının parolasını yapan siyah beyazlılar cumartesi sabahı antrenman sonrası Turgutlu’ya hareket ederek Turgutlu’da kampa girecek.
Takımın performansından memnun olduğunu dile getiren Ceviz, “Pendik maçının üzüntüsünü üzerimizden attık. Turgutlu maçında da tek hedefimiz olan galibiyeti düşünüyoruz. Bizim için puan veya galibiyet çok anlamlı olacak. Çıkışta olan bir Turgutlu takımı var ve onlar da moral ve motivasyon olarak iyiler. Biz de takım olarak çıkıştayız ve oyun olarak iyiyiz. İnşallah mücadele gücümüzü ve disiplinimizi tam anlamıyla sahaya yansıttığımız zaman iyi bir sonuçla ayrılacağımızı düşünüyorum” dedi.

Bu zamana kadar desteğini esirgemeyen taraftara da teşekkür eden Ceviz, “Önceki haftalarda olduğu gibi inşallah taraftarımız Turgutlu deplasmanında da takımımızı yalnız bırakmaz. Taraftarımızı her zaman bu takımın bir parçası olarak görüyoruz. Biz sahada 11 kişi olarak mücadele ediyoruz fakat 12. adam olarak nitelendirilen taraftarın desteği de göz ardı edilemez. Bu hafta Turgutlu deplasmanından üç puanla dönüp taraftarımızı sevindirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

TURGUTLU MAÇI’NIN MUHTEMEL 11’İ
Siyah beyazlıların Turgutluspor karşısına kalede Ahmet, defansta Uğur, Ahmet Kesim, Bayram, Erdi, orta alanda Sefa, Samet, Umut, Savaş forvette ise Mümin ve Mehmet Gürkan 11’i ile çıkması bekleniyor.

Kaynak: İHA