Kayserispor Tek Golle Turu Geçti

Türkiye Ziraat Kupası’nda turu geçen Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, kupada favori takımların yenilmesinin takım üzerinde baskı oluşturduğunu söyledi.


Mücadelenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, Son dönemlerde kupa maçlarındaki sürprizler ve favori takımların elenmesi takım üzerimizde baskı oluşturduğunu belirterek, "İlk yarıda çok fazla konsantre olamadık. İkinci yarıda oyunun hakimi olarak skoru bulduk. Oyunu bırakmadık ve kazandık. Burada bizim için kazanmak önemliydi. Bobo’nun gol ile dönmesi mutluluk vericiydi. Bu güven tazelemek adına çok iyi oluyor. Bobo’nun kendine güvenmesi bizim için önemli. Daha iyi bir Kayserispor sergiletmek istiyoruz. Hak ettiğimiz yere çıkmak için ilk yarı maksimum puan ne ise onu almaya çalışacağız" dedi.

Kayserispor futbolcusu Taner Yalçın ise, sahada iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Gelecek haftalarda iyi bir noktaya gelmek istiyoruz" diye konuştu.

Kayserispor futbolcusu Cüneyt Köz ise ilk yarı iyi başlamadık ama ikinci yarı toparlanıp turu geçtiklerini söyledi

1461 TRABZON CEPHESİ
1461 Trabzon Teknik Direktör Lütfi Canalioğlu, Genç ve dinamik bir ekip olduklarını vurgulayarak, "Acemiliklerimiz olacak ama oyundan tümüyle memnunum. Oyuncularıma bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum" diye konuştu

1461 Trabzon futbolcusu Aytaç ise geçen seneki çıkışlarını bu senede sürdürmek istediklerini belirterek, "Bu gün biz de sürpriz yapmak istiyorduk. Usta ayakları olan Kayserispor maçı aldı. Tebrik ediyorum" dedi

1461 Trabzon kalecisi Kubilay ise Kayserispor'un tecrübesini konuşturarak maçı kazandığını söyledi

Kaynak: İHA