Ceylanpınar Eski Günlerine Geri Dönüyor

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinin sınır komşusu olan Rasulayn’da çatışmalı ortamın sona ermesi sonucu, Ceylanpınar ilçesinde sosyal aktiviteler hız kazandı.


Ceylanpınar ilçe Kaymakamlığı tarafından düzenlenen voleybol turnuvası sona erdi. 16 takımın mücadele ettiği turnuvada finale kalan Selahaddin Eyyubi Anadolu Lisesi ve METEM Lisesi arasında oynanan müsabakada METEM rakibini yenerek turnuva kupasını almaya hak kazandı. İlçe halkının yoğun ilgi gösterdiği müsabakada ilçe Kaymakamı Musa Sarı, Eğitim-Bir Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun ve diğer davetliler katıldı.

Ceylanpınar ilçesinde sosyal aktivitelerin hız kazandığını ifade eden Kaymakam Sarı, “Sınır komşumuz olan Suriye’nin Rasulayn ilçesinde yaşanan olayların sona ermesinin ardından ilçemizde sosyal aktiviteler hız kazandı” dedi.

Bir bayan olarak turnuvada hakem olmaktan mutlu olduğunu ifade eden Zübeyde Kınalı, “Rasulayn’da yaşanan çatışmalı ortamdan sonra bu tür müsabakaların oynanması insanların kaynaşması açısından faydalıdır” diye konuştu.

Bir beden eğitimi öğretmeni olarak bir voleybol turnuvasında yer almaktan mutlu olduğunu sözlerine ekleyen Tuğçe Karaslan, “Bundan sonraki voleybol turnuvalarında daha fazla bayan arkadaşımızı aramızda görmek isteriz” sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA