Milli Atlet Hacıköylü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Akın’ı Ziyaret Etti

Milli Atlet Fatma Hacıköylü ve Antrenörü Muzaffer Kaplan Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın’ı makamında ziyaret etti.


Avrupa Milli takım seçmesi niteliğinde olan, 58. Ömer Besim Kır Koşusu yarışlarında 6. olup Milli Takıma kadrosuna çağrılan ve Sırbistan’da yapılacak olan Avrupa Kros Şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek olan Fatma Hacıköylü Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Fatma Hacıköylü’nün Antrenörü Muzaffer Kaplan, “Sporcumuz Fatma Hacıköylü, İstanbul’da 23 Kasım 2013 tarihinde, Türkiye’nin en iyi 16 sporcusunun katıldığı, Avrupa Milli takım seçmesi niteliğinde olan, 58. Ömer Besim Kır Koşusu yarışlarında 6. olup Milli Takıma kadrosuna çağrıldı. Başarılı sporcumuz Sırbistan’da yapılacak olan Avrupa Kros Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek. Sporcumuzun böyle başarılar elde etmesi sürecinde bizlere her türlü destek ve imkanı sağlayan sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Bu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın, sporcu ve antrenörünü almış olduğu dereceden ötürü tebrik edip kutladı. İl Müdürlüğü olarak başarılı olan her sporcunun yanında olduklarını ve desteklerinin devam edeceğini belirten Akın, “İlimiz sporcu potansiyeli yüksek bir yer, gerek atletizm gerekse diğer branşlarda hem sporcu sayısı hem de elde edilen başarılar her geçen gün artmaktadır. Milli takıma seçilen Fatma Hacıköylü ve kısa bir süre önce Atıcılık branşında Milli Takım Hazırlık Kampına seçilen 3 sporcumuz bunların göstergesidir diyebiliriz. Ben bir kez daha Milli Takıma seçilen sporcularımıza ve antrenörlerine göstermiş oldukları özveri ve gayretlerinden dolayı kutluyorum başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA