Maçın Ardından

Medical Park Antalyaspor Yardımcı Antrenörü Gökhan Geylani, Çankırıspor maçına ilişkin, "Burada önemli olan bir üst tura çıkmaktı. Biz de bunu başardık. Hedefimiz kura çekiminden sonra karşılaşacağımız rakibi de eleyip gruba kalmaktır" dedi.

Geylani, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Çankırıspor müsabakasında geriye düştükten sonra galip geldiklerini söyledi.

Rakip takımı mücadelesinden dolayı kutlayan Geylani, "Burada önemli olan bir üst tura çıkmaktı. Biz de bunu başardık. Hedefimiz kura çekiminden sonra karşılaşacağımız rakibi de eleyip gruba kalmaktır" diye konuştu.

Antalyasporlu Emre Torun da müsabakanın zorlu geçeceğinin farkında olduklarını belirterek "Önceki maç da zor geçmişti. Önümüzdeki turu atlayıp gruplara kalmak istiyoruz" değerlendirmesini yaptı. Diarra ise ilk yarı kötü bir oyun oynadıklarını ancak ikinci yarıda toparlandıklarını ve istediklerin skoru aldıklarını bildirdi.
Çankırıspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz, müsabakaya iyi başladıklarını ve 2-0 öne geçtiklerini kaydederek skoru koruyamadıklarını ifade etti.

Takımın on kişi kalmasından sonra mücadelenin daha da zorlaştığını belirten Yılmaz, "Türkiye'nin en genç takımıyız. Yaş ortalamamız ise 21. İyi bir mücadele ettik. Oyuncularımı kutluyorum" dedi.

Çankırısporlu oyuncu Onur Çakmakcı da maça erken gol bularak başladıklarını 2-0'ı yakaladıktan sonra istemedikleri bir pozisyonda gol yediklerini anlattı. Daha sonra kendi kalelerine gol attıklarını aktaran Çakmakcı, çok iyi bir mücadele verdiklerini vurguladı.
Çankırısporlu Ahmet Turan Solak, skoru koruyamadıklarını söyleyerek "2-0 öne geçtiğimiz halde maçı avantaja çeviremedik. Bunlardan ders çıkarmak bizim için bir tecrübe olacaktır. İyi oynadık. Herkesi kutluyorum" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA