İnegölspor - Gaziantepspor Maçının Ardından

Ziraat Türkiye Kupası 4. Turu'nda İnegölspor, kendi sahasında Gaziantepspor'u 3-2 mağlup etti.

İnegölspor Teknik Direktörü Mehmet Bulut, çok iyi oynadıklarını ifade ederek, "Kupada 16 takım arasına kaldık. Hedeflerimiz diğer turu da geçip gruplara kalmak" dedi.


Maçın ardından açıklamalarda bulunan İnegölspor Teknik Direktörü Mehmet Bulut, kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Çok iyi futbol oynadık. Oyuncu arkadaşlarım iyi mücadele ettiler. Kupada 16 takım arasına girdik. Hedefimiz diğer turu da geçip gruplara kalmak. Gaziantepspor maçını unutup hafta sonu oynayacağımız Gümüşhanespor maçını düşünmeye başladık. Aynı futbolu sergilediğimiz taktirde bu karşılaşmadan da 3 puanla ayrılacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Bir gazetecinin, 'Bir üst turda istediğiniz bir takım var mı?' sorusuna Bulut, "Rakibin kim olacağı fark etmez. Hangi takım olursa olsun maçı İnegöl'de oynayalım" cevabını verdi.

Takım olarak iyi mücadele ettiklerini vurgulayan İnegölsporlu futbolcu Kemal Hastürk, "İnegölspor, yine ilklere imza atmaya devam ediyor. Bir üst tura daha çıktık. İnşallah bundan sonraki maçı da sahamızda oynarız" şeklinde konuştu.

Son dakikada gol atarak takımının bir üst tura çıkmasında büyük rol oynayan Raif Döner ise, "Bugün kupada güçlü bir rakiple oynadık. Geçen maçta da başka bir güçlü rakip Kasımpaşa'yı elemiştik. Galip geldiğimiz için mutluyuz. Rakip beraberliği yakaladı, ama oyundan hiç kopmadık. Son dakikada da olsa galip gelmeyi bildik" ifadelerini kullandı.

GAZİANTEPSPOR CEPHESİ
Takımda fazla forma şansı bulamayan futbolculara görev verdiğinin altını çizen Gaziantepspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, "Kupa maçları zor oluyor. Oyuncuları bu maçlara konsantre etmek çok zor. Çünkü ligde çok kritik durumdayız. Bizim için lig çok daha önemli ve ağırlıklı. Ama oyuncularım yine de iyi mücadele ettiler. Yapacak bir şey yok, futbolda bunlar var. Artık önümüze bakacağız. Lig maçları bizim için çok daha önemli" dedi.

Gaziantepsporlu futbolcu Cenk Tosun ise böyle sürpriz bir sonuç beklemediklerini belirterek, "İnegöl'e galip gelmek ve bir üst tura yükselmek hedefiyle geldik. Lig bizim için daha önemli olsa bile kupada gelebileceğimiz en iyi yere gelmek istiyordu. İnegölspor gayet iyi oynadı ve güzel maç oldu. Kendilerine başarılar diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA