Fenerbahçe’ye Fethiye Şoku

Ziraat Türkiye Kupası’nın son iki sezon şampiyonu Fenerbahçe, Fethiyespor’a 2-1 yenilerek kupaya veda etti.


Bu akşam oynanan Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında PTT 1. Lig sonuncu Fethiyespor, Spor Toto Süper Lig şampiyonu Fenerbahçe’yi kupadan eledi.

Fethiyespor’un bu galibiyeti akılara daha önce sarı-lacivertlilerin 1999'daki kupa maçında Pendikspor’a 2-1 mağlup olarak elenmesini hatırlattı. Pendikspor’un bu galibiyeti uzun süre konuşulmuştu.

Karşılaşmada tek sayıyı Fethiyesporlu futbolcu Sabri’nin topu kendi ağlara göndermesiyle hanesine yazdıran sarı-lacivertli ekip, maçın ikinci yarısında da kalesindeki 2 gole engel olamadı

Fethiyespor 77. dakikada Onur’un golü ile skora eşitliği getirirken, 83. dakikada da Ahmet'in ayağından bulduğu golle karşılaşmadan 2-1 galip ayrılmasını bildi.

ENGİN İPEKOĞLU ESKİ TAKIMINI KUPADAN ELEDİ
Fethiyespor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, eskiden kalesini koruduğu sarı-lacivertli ekibi bu akşam kendi evinde 2-1 mağlup ederek kupadan eledi. Uzun yıllar Fenerbahçe kalesini koruyan İpekoğlu, geçtiğimiz günlerde Fethiyespor’un başına gelmişti. İpekoğlu dün yaptığı açıklamada da, “Sürpriz yapabiliriz” demişti.

Kaynak: İHA