Şırnak'ta Gençlik Turnuvası Sona Erdi

Şırnak Üniversitesi (ŞÜ) ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü arasındaki protokolle gerçekleşen Gençlik Turnuvası, kupa ve madalya töreni ile son buldu.

13 Kasım'da başlayan ve Şırnak Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşen futsal, voleybol ve masa tenisi dallarındaki turnuvada dereceye giren takımlar ve sporcular için ödül töreni düzenlendi.

Ödül törenine ŞÜ'den Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yakup Basmacı, Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. İbrahim Baz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Metin Demez ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Turnuvada Futsal'da birinciliği ŞÜ Silopi MYO takımı, Şırnak MYO takımı ikinci, Cizre MYO takımı ise üçüncü oldu. Voleybol müsabakalarında Silopi MYO takımı birinci, İlahiyat Fakültesi takımı ikinci, Şırnak MYO ise üçüncü oldu. Masa tenisi müsabakalarında ise birinciliği İktisadi İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerinden Necati Turan elde ederken, ikinciliği Şırnak MYO'dan Fırat Uzun, Cizre MYO'dan Salih Deniz üçüncü oldu.
Dereceye giren takım ve sporcular madalyalarını ödüllerini Prof. Dr. Basmacı, Yrd. Doç. Dr. Baz ve Demez'in elinden aldı.

Kaynak: AA