Manisaspor - Bucaspor Maçının Ardından

Manisaspor, PTT 1. Lig’in birinci devre son maçında sahasında ağırladığı Bucaspor’u 2-0 yenerek 34 puanla 5. sıraya yerleşti.


Maçın ardından basın toplantısında konuşan Manisaspor Yardımcı Antrenörü Tahir Karapınar şöyle konuştu:
“İlk devre iyi bir çıkış yakaladık. İnşallah 2014 Manisaspor’a şampiyonluk getirir. Bugün iyi oynadığımızı düşünüyorum. İyi bir yönetimimiz ve karakterli bir takımımız var. Manisa halkı ve taraftarlarla bütünleştiğimizde sezon sonunda inşallah süper lige çıkarız diye düşünüyorum. Bucaspor saygı duyduğumuz bir takım. Onlarda çok iyi oynadı. Oyunu hiç çirkinleştirmediler. Biz mücadele eden ve koşan bir takımız. Bugün eksiklerimiz de vardı. Oynayan arkadaşlarımız onları aratmadı. Her maç bizim için zor. Zor bir ligde oynuyoruz. En iyi sezonu geçiren iyi bir ekip olduk. 3 gün iznimiz var sonra mücadeleye devam. Bugün 11 tane alt yapıdan oyuncumuz vardı. Bununla gurur duymalıyız. Manisa halkı bu takıma sahip çıkmalı.”
İyi bir maç oynadıkları dile getiren Umut Sözen, “Bu gün puan almamız gereken bir maçtı. Eksiklerimiz vardı. Biz birlikte olduğumuz zaman yenemediğimiz bir takım yok. Bu galibiyeti cezalı olan arkadaşlarımıza ve hocamıza armağan ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ümit Yasin Arslan ise, “Bu gün bana bir fırsat verildi.

Bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştım. Bu fırsatı veren hocalarıma teşekkür ediyorum” dedi.

BUCASPOR CEPHESİ
İki takımında iyi futbol sergilediğini belirten Bucaspor Teknik Direktörü Mehmet Nuri Adıgüzel, “Ege derbisi Manisaspor’un oldu. İki takımda iyi futbol oynadı. Ama biz ilk yarının son bölümünde yediğimiz golle oyuncularımızın biraz konsantrasyonu bozuldu. İkinci yarının ilk bölümlerinde de gol yediğimiz için motivasyonumuz bozuldu. Ama iyi top oynadığımızı söyleyebilirim. Ferdi hatalardan yediğimiz golle maçı kaybettik. Devre arası yapacağımız çalışmalarla ikinci devreye hazırlanacağız. Yetenekli oyuncularından kurulu bir takımımız var. Bu oyuncularımızla ikinci yarıya hazırlanacağız” ifadelerini kullandı.

Galibiyet için geldiklerini vurgulayan Hasan Kaşıkara, “İyi oynadığımız bir maçtı. Rakibimiz ilk yarının son dakikalarında attığı golle maçı kopardı. Rakibimizi tebrik ediyoruz” dedi.

Manisa’ya puan almak için geldiklerinin altını çizen kaleci Çağlar Şahin Akbaba, “İlk golü biz atabilirdik. Ama yediğimiz gol Manisa’nın gücünü biraz daha arttırdı. İkinci yarı gol bulamadık. Belki ilk golü biz atsaydık daha farklı olabilirdi. İkinci yarıda puanları alıp yukarı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA