Kocaelipor'da Alacakların Ödenmesi

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Kocaelispor Başkanı Nebil Uzun, kulübün borçlarının ödenmesine ilişkin "Kulüpte hocalık yapmış, kaptanlık yapmış, idari menajerlik yapmış insanların, kulüp sayesinde bir yerlere gelmiş insanların biraz daha samimi olmasını diliyoruz" dedi.

Uzun, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, Kocaelispor'un yaklaşık 16 trilyonluk bir borcu olduğunu belirterek, kulübün mali durumu ve düşme potasında olduğunu bilen bazı alacaklı futbolcuların transferin açılması için izin verebileceklerini söylediklerini anlattı.
Kulübün şuan ödeme yapabilecek bir ekonomik gücü olmadığını dile getiren Uzun, şuan için 11 futbolcudan imza alamadıklarını kaydetti.

Uzun, para almadan herhangi bir imza atmayacağını söyleyen bazı kişilerin olduğuna dikkati çekerek, "Kulüpte hocalık yapmış, kaptanlık yapmış, idari menajerlik yapmış insanların, kulüp sayesinde bir yerlere gelmiş insanların biraz daha samimi olmasını diliyoruz" diye konuştu.

Şuana kadar imza aldıkları hiçbir futbolcuya ücret ödemediklerini vurgulayan Uzun, şunları kaydetti:
"Şuana kadar çok ciddi sayıda bir imza aldık. Aslında yolun sonuna gelmiş gibi görünüyor. Yine destek almayı düşündüğümüz bütün kent büyüklerimizden destek alacağız. Biz 16 trilyonluk bir borcu öteleme ve önümüzdeki yılların planlamasını yapabilme şansına sahip olacağız. Şuanda bu kulübe hizmet etmek isteyenler gelsinler yine etsinler. Bu koltuğa yapışmış değiliz. Biz camiaya elimizden geldiğince hizmet edeceğiz. Zoru görünce yelkenleri suya indirme niyetimiz yok."

Kaynak: AA