Filenin Şahinleri İlk Yarıyı Namağlup Bitirdi

Voleybol Erkekler 2. Ligi'nde Antepia Sponsorluğunda önemli başarıların altına imza atan Şahinbey Belediye Gençlik Spor, ligdeki son maçında Ankara’da PTT spor’u yenerek ilk yarıyı namağlup lider bitirdi.

Ankara PTT Spor ile oynadığı karşılaşmayı 3-0 kazanarak 11'da 11galibiyet ile ilk yarıyı 31 puanla bitirdi.

Ankara Beştepe spor salonunda oynan maçın birinci setini 15-25 Şahinbey voleybol takımı alırken, ikinci set çekişmeli geçen müsabakada 23-25 Şahinbey Belediye Gençlik ve spor voleybol takımı alarak durumu 0-2 yaptı. Şahinbey Belediye Voleybol takımı üçüncü ve son seti 22-25 alarak, sahadan 0-3 galip ayrılmasını bildi.

Maçtan sonra teknik heyeti telefonla arayan Şahinbey Belediye Gençlik ve spor Kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş, Ankara PTT spor maçındaki galibiyetinden dolayı sporcuları ve teknik heyeti tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Müsabaka sonrası teknik heyeti ve sporcuları başarılarından dolayı tebrik eden Voleybol Şube Başkanı Hayri Özhelvacı, “Gururluyuz ilk yarıyı namağlup bitirdik. 4 günlük aradan sonra Gaziantep de toplanarak 2. Yarı hazırlıklarına başlayacağız inşallah 2.yarıda namağlup durumumuzu korur ve yarı finale yenilgisiz katılırız. Hedef Acıbadem voleybol ligine çıkmak bunu başaracak kadroya sahibiz. Teknik kadro ve Sporcularımı kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA