Balıkesirspor'da Transfer Çalışmaları

PTT 1. Lig'de mücadele eden ve orta sahaya Khalife Jabbie, forvet mevkisine Bursaspor'dan Okan Deniz'i transfer eden Balıkesirspor, kaleci ve stoper konusunda görüşmelerini sürdürüyor.

Kulüp Başkanı Tuna Aktürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik heyetin raporu ve kulübün hedefleri doğrultusunda özellikle eksiklik hissedilen mevkilere oyuncu alınması için çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Sierra Leoneli orta saha oyuncusu Khalife Jabbie ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladıklarını, forvet mevkisi için Bursaspor'dan Okan Deniz ile anlaştıklarını dile getiren Aktürk, şöyle konuştu:
"Ara transfere yönelik bize 20 kaleci önerildi. Bunlardan 16'sını eledik, geriye 4'ü kaldı. Aslında iki kalecimizle devam edebiliriz. Onlardan, gösterdikleri performans dolayısıyla memnunuz. Görüşmelerimiz sürüyor. Uygun görülürse belki bir kaleci alabiliriz. Stoper konusunda incelediğimiz bazı oyuncular var ancak henüz net bir oyuncu belirlemedik."
İlk 11'de doğrudan forma giyecek oyuncu almaya özen gösterdiklerini vurgulayan Aktürk, kadroyu güçlendirmeyi hedeflediklerini anlattı.
Mustafa Kayabaşı, Ali Akburç ve Mustafa Demir ile onların talepleri doğrultusunda yollarını ayırdıklarını hatırlatan Aktürk, takımdan gidecek başka oyuncu bulunmadığını aktardı.
Aktürk, 3 Ocak'ta Edremit ilçesine bağlı Güre beldesinde kampa gireceklerini ve buradaki çalışmalarının 11 Ocak'a kadar süreceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA