İlkay Real Madrid yolcusu mu?

Borussia Dortmund CEO'su Hans-Joachim Watzke, İlkay Gündoğan ve Robert Lewandowski'nin geleceği konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

Borussia Dortmund CEO'su Hans-Joachim Watzke, takımdan ayrılabileceği konuşulan İlkay Gündoğan'ın durumunun yakın gelecekte netlik kazanacağına inandığını söyledi.

Kulübüyle olan sözleşmesi 2015 yazında sona erecek olan Türk asıllı Alman yıldızın adı son dönemlerde sıkça Real Madrid ve Manchester United ile anılmaya başlamıştı.

SZ'ye açıklamalarda bulunan Watzke, "İlkay'ın kararlarında önemli rol oynayan ailesiyle görüşüyoruz. Onu kesinlikle elimizde tutmak istiyoruz ama şu ana kadar ortada bir anlaşma yok. Kararı İlkay verecek. Biz de onun kararını bekleyeceğiz. Yakın gelecekte her şey belli olacaktır." dedi.

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan ve takımdan ayrılmak istediği bilinen Robert Lewandowski'yi geçtiğimiz yaz satmadıklarından ötürü pişman olmadıklarını da belirten Watzke, "Bildiğim kadarıyla Lewandowski Bayern Münih'e gitmek istiyor. Onun yerini doldurmak hiç kolay olmayacak." ifadelerini kullandı.