Hamburg Hakan'ı Bırakmıyor!

Hakan Çalhanoğlu’nun takımdan ayrılmayacağını söyleyen Hamburglu yönetici Kreuzer, “Onu paraya çevirmek gibi bir niyetimiz yok. Yeni yılın başında yeni sözleşme yapacağız” dedi

Galatasaray’ın Hakan Çalhanoğlu’na ilgisi, oyuncuya daha iyi şartlarda yeni bir kontrat sağlayacak gibi görünüyor. Sarı kırmızılıların transfer hedefleri arasında bulunan Çalhanoğlu için kulübünden yeni bir açıklama geldi. Hamburg Sportif Direktörü Oliver Kreuzer çıkan haberlere karşın oyuncuyu takımdan göndermeyeceklerini kesin bir dille açıkladı.

Hamburg’un resmi internet sitesine konuşan Kreuzer, “Değil göndermek, yeni bir sözleşme yapmak istiyoruz. Onunla ilgili geleceğe yönelik planlarımız var. Yeni sözleşme konusunu yeni yılın başında gündeme alacağız. Onu paraya çevirmek gibi bir niyetimiz yok” dedi.

Resmi övgü aldı

Öte yandan gurbetçi futbolcu Almanya’da ilk yarısı sona eren ligin dikkat çeken isimlerinden biri olarak değerlendirildi. Bundesliga’nın resmi internet sitesinde Hamburg’un ilk yarı performansı ile ilgili yapılan analizde Hakan Çalhanoğlu’na özel bir parantez açıldı. Hamburg takımında ilk yarının'izlenecek oyuncusu’ olarak Hakan’ı gösteren sitede oyuncunun performansının ve takıma katkısının her geçen gün arttığına dikkat çekildi.