Halterin Şampiyonu Altın İle Ödüllendirildi

Konya İl Özel İdaresi Spor Kulübü Halter takımından Sinan Tetik ile Mehmet Yalçın, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Kaçmaz tarafından altın ile ödüllendirildi.

Sinan Tetik, 23 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'nda 3 altın madalya alarak Avrupa şampiyonu, Mehmet Yalçın ise Litvanya'da düzenlenen U15 Avrupa şampiyonasında bronz madalya alarak 3. olmuştu.

Sinan Tetik, Mehmet Yalçın ile antrenörleri Kenan Erdağı, İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Eşgin ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Genel Sekreteri Mehmet Kaçmaz'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Eşgin, güçlü bir yönetim ve önemli bir destek ile Avrupa şampiyonluklarının ortaya çıktığını kaydetti.

Birçok alanda hizmet veren İl Özel İdaresinin sporda da başarılı olmasının temelinde disiplin, sahiplenme ve azmin olduğuna dikkat çeken İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Kaçmaz, şunları kaydetti:

"Halter, bisiklet, atletizm ve birçok alanda sporcularımız Avrupa şampiyonası gibi önemli başarılara imza atarak bizleri ve Türk halkını mutlu ettiler. Dünya milletleri içerisinde ayyıldızlı bayrağımızı göklere yükselten siz değerli sporcularımızı canı gönülden kutluyorum. Başarılarınızın daimi için sizlere her zaman destek olmaya devam edeceğiz. Sizlerin başarılarına katkıda bulunan spor kulübü başkanı ve yönetim kurulu üyelerine canı gönülden teşekkür eder, sizlerin başarılarını tekrar kutluyorum."

Konuşmaların ardından sporcu ve antrenör altın ile ödüllendirildi.

Kaynak: AA