Mancini çok sinirlendi ve sahayı terk etti

Dany'in kaçırdığı penaltıya sinirlenen Mancini çok sinirlendi ve sahayı terk etti. İşte o anları Mancini böyle anlattı.

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında normal süresi ve uzatma dakikaları 2-2 biten maçta Galatasaray, PTT 1. Lig ekibi Gaziantep BŞB'yi penaltılarla 8-7 mağlup ederek turu geçti ve gruplara kalmayı başardı

Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan G.Saray Teknik Direktörü Mancini şunları söyledi;

Kupa maçları her zaman tehlikelidir. Son oynadığımız lig maçının üstünden 48 saat geçti. İlk yarıda skora giden bir G.Saray vardı. Pozisyonları bulup maçı orada bitirmeliydik. İkinci yarıda da benzer pozisyonları yakaladık ama değerlendiremeyip böyle ilginç bir maç ortaya çıktı.

Sonuçta 11 tane yeni oyuncuyla oynuyorsunuz. Oyuncular kendilerini göstermek istiyor olabilir. Ama yakalanılan pozisyonları değerlendirmeliydik.

Taraftar çok önemli bir unsur. Bu tip şeyler de çok normal. Belli fedakarlıklarla buraya geliyorlar ve bu durum karşısında mutlu olmamaları normal.

Her zaman Sneijder'den konuşuyoruz. Yarın kendisi gelecek ve Juve maçına kadar yüzde 100 olmasa bile oynayacak. Yüzde 60'la da oynasa Sneijder Sneijder'dir.

Şu anda aklımımzda Aralık sonuna kadar oynayacağımız 6 tane maç var. Onları düşünüyoruz.

Umut ediyoruz ki Muslera cuma günü oynayacaktır.

Dany'nin kaçırdığı penaltıdan sonra içeri giren Mancini "Penaltıları televizyonda seyretmek izlemek daha kolaydı." dedi.

Daha önce belirttiğim gibi transfer anlamında konuşmak doğru değil. Ligin ikinci yarısında daha iyi sonuçlar almamız gerekiyor onun için konuşmak doğru değil.

Maçın geneline baktığımda 2-0 önde olan bir G.Saray vardı. maçın 2-2'yle sonuçlanacağını düşünmedim. Chedjou Melo gibi lig maçında yorgun olan oyuncularımızı oynatıp risk almak istemedim.