Yanal'dan maç sonu! 'Benim tarzım bu'

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, Kayserispor karşılaşmasının ardından açıklamada bulundu.

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, Kayserispor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.
İşte Yanal'ın maç sonu açıklamaları:

"DAHA İYİ OYNAYAN BİR TAKIM OLACAĞIZ"

"Yeni yıl sağlık getirsin diliyorum. Rakiplerimizle puan farkını açtık. Fenerbahçe tekrar gücünü ortaya koydu. Rakiplerimizin hepsini ciddiye alıyoruz. Her biri içerisinde ayrı değerleri barındırıyor. Biz ikinci yarıda daha iyi oynayan ve mücadele eden bir takım yaratmak için buradayız."

"BİZ ŞAMPİYON OLACAĞIZ"

"Biz hep takım oyunu oynaycapımızı söyledik. Oyunun son dakikalarında hafif kopmalar oldu, olmadı değil ama bu normaldir. Takımda golün kimin attığı önemli değildir. Benim tarzım budur. Şu bir gerçek ki Fenerbahçe, taraftarının istediği tarzda oynuyor. Olgun oyuncularla çok daha farklı bir boyut yaratacağımızı biliyorum. İkinci yarıda daha da fazla gol atan ve daha pozitif bir takım yaratacağız. Performans kriterlerimiz var, avantajlarımız var. Bunları yerine getireceğiz ve biz şampiyon olacağız."

"TESADÜF OLMADIĞINI GÖSTERDİK"

"Fenerbahçe çok değerli ve karakterli bir takım. Karakter, bir takımı bir yerlere getiriyor. Kırılmalar oldu, kazanacağımız maçlar oldu ve kazandık. Son dakika gollerini üst üste yaptık, tesadüf olmadığını gösterdik. İkinci yarı için referanslarımız gayet kuvvetli."