Sow: Önemli olan istemek...

Fenerbahçe'nin Senegalli yıldızı Sow, şansa inanmadığını ve önemli olanın istemek olduğunu ifade etti.

Spor Toto Süper Ligi'nde Kayserispor'u 5-1'lik skorla farklı mağlup eden Fenerbahçe'de Senegalli golcü Moussa Sow, maçtan sonra yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada,

"Herşeyden önce biz kolektif bir takım olduğumuzu bu akşam gösterdik. İlk yarıda etkili olamadık. Pozisyonlar yarattık ama etkili değildik. Golüme gelirsek ilk yarıda topa iyi yatamamıştım. İkinci yarıda daha iyi vurarak golü attım. O pozisyonda top savunmaya da çarptı. Ama ben şansa inanmıyorum. Önemli olan istemek. Aslında bu akşam herkeste yoğun bir gol atma isteği vardı. Çok güzel bir akşamdı. Çok güzel goller bulduk. Bizim için 8 puan fark yaratmış olmak ilginç bir durum. En zoru tatilden sonra geriye dönmek olacak. İkinci yarıda da aynı felsefe ile yolumuza devam etmemiz gerekiyor." ifadelerini kullandı.

"HER GOL ATANI DÖVMEYE GİDİYORUZ"

Golden sonra takım olarak yaşadıkları enteresan gol sevincine değinen Caner Erkin ise, "Gollere çok seviniyoruz. Takımdaki arkadaşlık o kadar üst seviyedeki her gol atanı dövmeye gidiyoruz. Ben de bugün nasibimi aldım. İlk yarıda istediğimiz sonuçları elde edemedik. Ama ikinci yarıda çok iyi oynayarak farklı bir galibiyet elde ettik. İkinci yraıda da bu oyunumuzu sürdürüp şampiyon olacağımıza inanıyorum." dedi.

Ersun Yanal ile tekrar sol bekte oynamaya başladığını belirten başarılı oyuncu, "Ben Aykut Kocaman döneminde çok sol bek oynama zamanı bulamadım. Ama Ersun hoca ile Manisa'da hep sol bek oynuyordum. Buraya gelince beni sol bekte oynatmak istediğini söyledi. Sürekli oynadıkça da performansım arttı. Umarım bu şekilde devam ederim." şeklinde konuştu.