Orduspor Ligdeki Yerinden Memnun

PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'da teknik direktör Erkan Sözeri, "Ligin ilk devresini istediğimiz yerde tamamladığımız için mutluyuz" dedi.

Sözeri, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk devresini topladıkları 36 puanla 3. sırada tamamladıklarını belirtti.

Oynadıkları 18 maçta 11 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldıklarını ifade eden Sözeri, "Topladığımız 36 puan bizim için oldukça önemli" diye konuştu.

Takıma 3 gün izin verdiğini ve ikinci devrenin hazırlıklarına 2 Ocak'tan itibaren başlayacaklarını söyleyen Sözleri, şunları kaydetti:
"Ligin ilk yarısını Şanlıurfaspor karşısında aldığımız 2-0'lık galibiyetle tamamladık. Devre arasına moralli girdik. Hem teknik heyet hem de futbolcularımız oluşan tablodan çok memnun. Ligin ilk devresini istediğimiz yerde tamamladığımız için mutluyuz. Önemli olan üstteki rakiplerimizle aramızdaki puan farkının fazla olmaması. Aradaki puan farkı bir maçta bile kapanabilir. Şimdi önümüzde daha zor geçeceğini tahmin ettiğimiz ikinci devre var. Bu devreye de en iyi şekilde hazırlanarak ligin sonuna kadar üst sıralardan kopmak istemiyoruz. Lig sonunda ise istediğimiz hedefe ulaşmak istiyoruz."
Sözeri, kısıtlı kadroya rağmen 18 maç boyunca sahada terinin son damlasına kadar mücadele veren oyuncularını tebrik ettiğini de sözlerine ekledi.
Takım kaptanı Anıl Taşdemir de ilk yarı itibarıyla hedefledikleri yere ulaştıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Kaynak: AA