Hakan'a tavsiye;Ayrıl!

Hakan Çalhanoğlu, efsane Alman isim Winfried Schafer tarafından ''Yeni Özil'' olarak adlandırılırken, Schafer Hamburg'ta şans bulamaması durumunda genç oyuncunun ayrılması gerektiğini de söyledi.

''YENİ MESUT ÖZİL''

Alman basınına konuşan Schafer, Galatasaray'ın istediği Hakan'dan övgü dolu sözlerle bahsederken, ''Hakan istisnai bir çocuk. Kendine güveni ve cesareti tam. Özellikle serbest vuruşları ilham verici'' ifadelerini kullandı.

Efsane oyuncu Hakan'ı Mesut Özil ile de kıyasladı ve ''O da Mesut kadar üst seviyede bir yaratıcı olabilir. Ancak önce bunun için onu her gün çalıştıran iyi bir koça ihtiyacı var. Onu her an fiziksel ve zihinsel olarak destekleyecek, teşvik edecek bir koça'' dedi.

''BAŞKA BİR KULÜP...''

Hamburg'taki durumu hakkında da yorum yapan Schafer, gerekli şansı bulamaması durumunda Hakan'ın ayrılması gerektiğini düşündüğünü, ''Hamburg'ta Bert van Marwijk ile nasıl çalışıyorlar bilmiyorum. Ama umarım Bert van Marwijk Hakan ile ilgilenir. Eğer öyle olmuyorsa, Hakan ayrılmalı ve kariyerindeki bir sonraki adımı başka bir kulüpte atmalı'' ifadeleriyle belirtti.