Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi'nde mücadele eden Şanlıurfaspor Basketbol Takımı, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’u deplasmanda 79-62 mağlup etti.


Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi'nde mücadele eden Şanlıurfaspor, ilk maçta fark attığı rakibini bu kez deplasmanda mağlup etmeyi başardı. Kahramanmaraş Batıpark Spor Salonu'nda oynanan maçta Şanlıurfaspor’da Deniz Gökay, Hasan Alıcı ve Anıl Binici çok iyi bir grafik çizerek maçın adamları oldular.

Şanlıurfaspor Basketbol Takımı Menajeri İbrahim Aybar yaptığı açıklamada, bir maçı daha kayıpsız geçtiklerini vurgulayarak, "Şanlıurfa’da oynadığımız maça göre daha güçlü bir takıma karşı oynadık. Maçı kazandığımız için mutluyuz. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor transferlerle güçlü bir takım haline gelmiş. Gerçekten çok zevkli bir mücadele oldu. Baştan sona yine üstün oynayan taraf biz olduk" dedi.

Şanlıurfalı basketbol severlerin takıma sahip çıkması gerektiğini belirten Aybar, "Oynayacağımız maçlarda salonu doldursunlar ve takımı ateşlesinler. Tribünlere gelen seyircilerin karşılarında çok iyi bir takım göreceklerini söylemek istiyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA