Karşıyaka - Ankaraspor Maçının Ardından

PTT 1. Lig'in 19. haftasında Karşıyaka’nın Ankaraspor’u konuk ettiği karşılaşmada 1-0 geriye düşen Ankaraspor, 10 kişi mücadele etmesine rağmen karşılaşmadan 1 puanla ayrıldı.


Teknik direktör Sait Karafırtınalar ile yolların ayrılmasının ardından Ankaraspor maçına takımın başında çıkan Karşıyaka Antrenörü Erol Özgür, Pazartesi günü resmi sözleşmeyi imzalaması beklenen Ünal Karaman’a başarılar dilediğini söyledi.


Maç sonu açıklamalarda bulunan Özgür, futbolcularının oynamaları gerektiği oyunu sahaya yansıttıklarını vurgulayarak, “Öne geçtiğimiz zaman psikolojik sorunlar yaşıyoruz. En umut verici gelişme ise arkadaşlar müsabakanın inisiyatifini rakibe bırakmadılar. Hakemler, aralarında puan farkları olan takımların mücadelesinde pozisyonları değerlendirirken daha objektif olmaları lazım” dedi.

ANKARASPOR CEPHESİ
Karşılaşmanın hakemi Suat Arslanboğa’nın yaptığı hatalarla maçın kaderini değiştirdiğini savunan Ankaraspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, “Karşıyakalı oyuncunun kaleye giden topu eliyle kesmesine normal şartlarda hakemin penaltı, kırmızı kart vermesi lazımdı. Maçın kırılma anı o pozisyondu” diye konuştu

Hakem Suat Arslanboğa’nın maçtan sonra, o pozisyonu görmediğini söylediğini dile getiren Özköylü, “Ama yan hakemin görmesi gerekirdi. O pozisyondan sonra hakem de oyundan koptu. Suat hoca belki kötü niyetli değildi ama bugün oyunun kaderini etkileyecek ciddi hatalar yaptı. İkinci yarı Karşıyakalı Rıdvan’ın pozisyonu da penaltı. Bunu da söylemeden geçemeyeceğim” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA