Şahinbey Belediyesi Başarılı Sporcuları Cumhuriyet Altını İle Ödüllendirdi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, masa tenisi turnuvasında dereceye giren ve Türkiye birincisi olan Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcularını cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.


İstanbul tozkoparan spor salonunda yapılan Türkiye Masa Tenisi federasyonun 2. Lig masa tenisi terfi turnuvada Türkiye birincisi olan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor sporcuları İ. Halil Çınaroğlu, İbrahim Akdağ, Kadir Sedat Akgün, Murat Karakaya ve Kahraman Sezişli 1’er cumhuriyet altını ile ödüllendirildi.

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü bünyesi ve diğer alanlarda Avrupa ve Türkiye çapında dereceye giren sporcuları ödüllendirmek adına mecliste karar aldıklarını ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “belediye olarak çalışkan ve gayretli sporcularımızı destekliyoruz. Bugünde masa tenisinde Türkiye birincisi olan 5 sporcumuzu ödüllendirdik. Sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum. Bu ödüllendirmedeki amacımız başarılı sporcularımızı teşvik etmek ve diğer sporcularımızı ise gayrete sevk ederek onlarında başarılı olmalarını sağlamaktır” dedi.

Kaynak: İHA