Maçın Ardından

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Atalay, devre arasında yapılacak hazırlık kampı ve takviyelerle takımdaki eksiklerin giderileceğini söyledi.

Atalay, Gençlerbirliği'nin 1-0 üstünlüğüyle biten karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, maçta pozisyon üretemediklerini, yakaladıklarını da gole çeviremediklerini ifade etti.

Sezonun ilk yarısının sona erdiğini ve henüz kaybedilen bir şey olmadığını belirten Atalay, transfer çalışmalarının devam ettiğini, Eskişehirspor'dan Veysel Sarı ve Tarık Çamdal ile görüşmelerin sürdüğünü aktardı.
Almeida ile ilgili transfer haberlerine ilişkin, kendilerine ulaşan bir teklifin bulunmadığını bildiren Atalay, yabancı futbolcu transferiyle teknik direktör Bilic ve futbol genel direktörü Önder Özen'in ilgilendiğini söyledi.

Karşılaşmanın hakemini, "Demek ki sorunsuz, iyi maç yönetilebiliyormuş" sözleriyle öven Atalay, Kasımpaşa maçının yeniden oynanmasına ilişkin Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) yapılan başvurunun sonucunu beklediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA