Akhisar Belediyespor, Devre Arasına Galibiyetle Girdi

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Kasımpşa kendi evinde Akhisar Belediyespor'a 4-2 mağlup oldu.

Bu galibiyetle birlikte Akhisar Belediyespor devre arasına, deplasmandaki galibiyet hasretine son vererek girdi

Maçın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulunan Kasımpşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, galibiyeti çok istediklerini ama başaramadıklarını söyledi.


Hafta içerisinde çalıştıklarını, maç içerisinde de bunu uyguladıklarını dile getiren Arveladze, "Beklemediğim bir senaryo olmadı. Pozisyona girdik ama atamadık. Onlar güçlü ve çabuk oyunculara sahip. Çok pozisyona girdik ama atamadık. Sahada kötüydü bugün. 3-1’den sonra beraberliği yakalayabilirdik. Arkada 3 kişiyle oynayarak mağlup olduk. Sene iyi bitmedi ama işimize devam etmek lazım. 34 puan olsaydı tamamen düşündüğümüz seviyede olacaktık. Çok uzakta değiliz” dedi.

Kasımpaşalı futbolcu Adem Büyük, maçı bu şekilde kaybettikleri için üzgün olduklarına değinerek, “Devreye mutsuz giriyoruz. Lige iyi bir başlangıç yapıp, devam etmek istiyoruz. Öncelikle maçı bu şekilde kaybettiğimiz için çok üzgünüz. Önemli fırsatlar yakaladık. Skor 1-1 iken de maçı koparabilirdik. Oyunu bırakmadık ama pozisyonları değerlendiremedik” şeklinde konuştu.

Lacivert-beyazlı takımın tecrübeli kalecisi Isaksson, ilk devre gayet iyi oynadıklarına vurgu yaparak, “Akhisar bence çok iyi bir takım. İkinci devrede daha çok gol pozisyonu bulduk. Maalesef onlar girdikleri pozisyonları değerlendirdiler. Çok hayal kırıklığına uğradık ama maalesef olmadı” ifadelerini kullandı.

AKHİSAR BELEDİYESPOR CEPHESİ
Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, keyifli ve zor bir maç olduğunu ifade ederek, “Bugüne kadar deplasmanda golümüz yoktu. Son maçta kazandık, bu güzel. İyi bir oyunla ilk devreyi kapattık. İkinci yarıda daha güvenle oynanarak başlamayı düşünüyoruz. İki kulvarda da yürüyebildiğimiz kadar yürümeye devam edeceğiz. Oyuncularımı tebrik ediyorum. İyi oyunlarından dolayı" diye konuştu.

Takımı öne geçtikten sonra Kasımpaşa’nın daha çok üzerilerine geldiğini vurgulayan Hamza Hamzaoğlu, “Kenardaki hızlı oyuncuları oyuna dahil ederek maçın gidişatına etkide bulunduk. İyi bir maç oldu ve keyifli bir karşılaşma izledik” dedi.

Bir basın mensubunun, Milli takım ile ilgili görevi hakkında soru sorması üzerine Hamzaoğlu, şu anda milli takımla ilgili bir düşüncesinin olmadığını belirterek, “Düşünmek istemiyorum. Mayıs’a kadar devam edeceğiz. Fatih hocada bana öyle bir teklifte bulunmadı. Kendisi kulüpten ayrıldığı için mili takımda başladı.

Mayıs ayında böyle bir şey olursa düşünür karar veririz” açıklamasında bulundu.

Akhisar Belediyesporlu oyuncu Bilal Kısa, ilk yarıda hem deplasmanda galibiyet, hem de gol atamamanın sıkıntısı olduğunu dile getirerek, “Bunun stresi de vardı. Geçen hafta Sivas’ı mağlup ettikten sonra güvenimiz yerine geldi. Kasımpaşa’ya batığımız zaman iki takım adına da çok pozisyon vardı. Biz de girdiğimiz pozisyonları değerlendirdik. Hem de deplasmanda ki şanssızlığımızı kırmış olduk. Devreye güzel girdik” dedi.

Yeşil-siyahlı takımın genç eldiveni Emrah Tuncel ise, şu şekilde konuştu:
“İlk yarının son maçında galibiyetle ayrılmak istiyorduk ve başardık. Deplasmanda gol atamamanın sıkıntısını da bugün 4 golle atlattık. Devre arasında iyi hazırlanıp, ikinci yarıda daha iyi bir Akhisar izletmek istiyoruz.”

Kaynak: İHA