Torku Konyaspor'da Eskişehirspor Hazırlıkları Sürüyor

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında sahasında Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Torku Konyaspor, hazırlıklarını yaptığı antrenmanla devam ettirdi.

Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde, teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde yapılan antrenman, koşu ve ısınma hareketleriyle başladı.

İstasyon çalışması ve taktik idman ile devam eden antrenman, çift kale maç ve açma germe hareketlerinin ardından sona erdi.
Teknik direktör Mesut Bakkal, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, takıma geldiğinden bu yana tüm oyuncularından memnun olduğunu söyledi.

Kaliteli bir kadroya sahip olduklarını bildiren Bakkal, günler ilerledikçe daha iyi noktalara geleceklerini belirtti.

Bakkal, ligin ilk yarısındaki son maçta Eskişehirspor ile karşılaşacaklarını hatırlatarak, "Zor maç olacak, ama ligde kolay maç yok. Oyuncularıma 20 puanın bizi nerelere getireceğini anlatıyorum. İkinci yarıya 20 puanla başlamak istiyoruz. Rakibi düşünerek oynayacağız. Yenmek için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Eksiğimiz yok, olabilecek en iyi kadroyla çıkacağız. Amacımız ilk devreyi 20 puanla bitirmek, inşallah istediğimiz gibi olur" diye konuştu.

Kaynak: AA